Нови детски площадки за малчуганите в Мадан

Нови детски площадки за малчуганите в Мадан

Майките от няколко жилищни квартала в Мадан, вчера благодариха на кмета Фахри Молайсенов за цялостното облагородяване на града и най-вече за изграждането на детските площадки. Досега, според майките, през последните години никой не е обръщал внимание на местата за игри на малчуганите и отдих за родителите и то на територията на цялата община.

„Всяка сутрин няколко майки идваме в центъра на града. До обяд децата ни се радват на веселие и безгрижни игри на двете площадки. След обяд продължаваме с игрите и забавленията в нашия квартал – там също се сдобихме с чудесна пързалка и съоръжения за игри. Случвало се е да мина и през другите квартали и смея да твърдя, че там където има нова площадка за игри, има и страшно много деца”, сподели радостната майка.

“Градът ни придоби изцяло нов облик, ние самите не вярвахме, че ще стане това, но ето, че вече дългоочакваните площадки са факт”, коментираха и останалите родители. Същите се надяват и да бъде опазено направеното. Въпреки че официално не е открит проектът, нетърпеливите деца се радват на новите придобивки и хубавото време.

Вирни се горе