Нов градски парк откриха в Златоград

Нов градски парк откриха в Златоград

"Днес символично открихме новата зона за широко обществено ползване в Златоград. Със завършването на новия парк успяхме да подобрим облика на една от най-важните зони в градската среда. Сигурен съм, че той ще бъде едно от най-посещаваните места в Златоград. Място за почивка, игри и детски усмивки, спорт, отдих и разходка", посочи кметът на града Мирослав Янчев.

Подобряването на облика на обществените места е приоритет в работата ни, защото Златоград вече стана емблематичен в цялата страна със своята цветност, чистота и зеленина. Привличаме все повече хора, както с красотата си, така и с гостоприемните и добронамерени жители, живеещи в него.

Наша отговорност е да развиваме даденостите си, да опазваме създаденото и да градим и надграждаме. Да постигаме реални цели и реални резултати. Да подобряваме визията на общината ни, да работим за това, жителите ни да се чувстват комфортно и спокойно в населените ни места.

Пожелавам на всички с много настроение и усмивки да се възползвате от новата паркова зона! Бъдете здрави и отговорни към съграденото, каза Янчев.

Вирни се горе