НИНОВА В СМОЛЯН: НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО СЪЧЕТАВАМЕ ПРОМЯНАТА, НО ДАВАМЕ И ГАРАНЦИИ ЗА СТАБИЛНОСТ

НИНОВА В СМОЛЯН: НИЕ СМЕ ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО СЪЧЕТАВАМЕ ПРОМЯНАТА, НО ДАВАМЕ И ГАРАНЦИИ ЗА СТАБИЛНОСТ

„Днес се обръщаме към нашите сънародници тук и където и да се намират по света. Ние сме единен и суверенен народ, който трябва и може сам да решава съдбата си. Днес всички сме изправени пред трудностите от кризата и изпитваме тревоги за утре“, заяви пред избиратели в Смолян Корнелия Нинова, председател на БСП. Пред избирателите в „столицата на Родопите“ застанаха водачът на листата на левицата в Смолян Емил Хумчев, останалите кандидати на БСП, председателят на Обединението на жените социалистки в БСП Дора Янкова, социалисти от областния град и региона, граждани и симпатизанти.

„Не е време за експерименти и популизъм. Време е за работещи решения и за смели хора. Хора, които поемат отговорност, които знаят, че ще е много трудно, но че трябва да преведат страната и народа си през изпитанията. Ние ще положим усилия да има редовно правителство и работещ парламент“, каза Нинова.

БСП има готов план за първите 100 дни с конкретни и възможни мерки, които ще успокоят и намалят цените, ще стабилизират икономиката, ще повишат доходите, ще помогнат на слабите, младите семейства и децата, домакинствата и възрастните, отбеляза водачът на листата Емил Хумчев.

„Готови сме с бюджет за следващата година. Никой няма да бъде оставен сам и безпомощен в кризата. На всеки проблем има решение. Но ние имаме и втора цел.

Нашите петгодишни усилия за промяна на модела на управление ще продължат. Ние се борихме с този модел в най-трудните години.

И каквото и да лъжат сега за нас, хората знаят, че не се предаваме и не се продаваме. Всички ще бъдат равни пред закона. Решенията ще се взимат в легитимните институции, избрани от народа, а не от задкулисието. Ние дадохме личен пример.

Намерихме сили да се борим със задкулисието в собствената си партия, затова днес с открито лице заявяваме, че сме носители на тази промяна, но и на сигурност, и предвидимост“, каза Нинова.

Ораторите на левицата призоваха избирателите на област Смолян да подкрепят смели, знаещи и можещи хора с №33 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Вирни се горе