Николай Мелемов, ГЕРБ: Повече подрастващи, привлечени към спорта, означава повече спасени от изкушенията на улицата

Николай Мелемов, ГЕРБ: Повече подрастващи, привлечени към спорта, означава повече спасени от изкушенията на улицата

Смолян е на второ или трето място в България с най-скъпа цена на водата. Подал съм жалба срещу така утвърдената й стойност в съда и по нея предстои съдебно дело. Много се надявам да успеем да се преборим, защото това е голяма несправедливост спрямо жителите на цялата област Смолян, заяви в квартал Езерово кандидатът за кмет на община Смолян от ГЕРБ Николай Мелемов.

Той съобщи, че в програмата му за следващ мандат е предвидено община Смолян и „Пампорово“ АД да изградят лифт между Смолянски езера и Снежанка. Заложено е също така изграждане на зимен атракцион над стадиона в областния град със ски пистата и ледена пързалка.

„Целта е децата на Смолян да се научат да карат ски.“, каза още Мелемов. По думите му така, както децата, живеещи край морето, се учат да плуват, така в Смолян се предвижда колкото се може повече деца да практикуват зимни спортове.

„Полагаме много грижи за спортната база, за нейното разширяване и надграждане, защото децата и младежите са ни приоритет. И това не е самоцел. Колкото повече от тях приучим още в ранна възраст да се занимават със спорт, толкова ползата за тяхното здраве ще е по-голяма. Колкото повече подрастващи привлечем към спорта, толкова повече от тях ще са спасени от изкушенията, които им се предлагат на улицата. Всички виждат, че спортните обекти са пълни, а има ученици, които практикуват по няколко вида спорт. Това за мен е изключително удовлетворение“, посочи Мелемов.

На срещата в кв. Езерово присъстваха кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ Марин Захариев, Петър Мирчев, Екатерина Гаджева, Ангел Безергянов, Софка Иванова и Иван Стоев.

gerb

ezer

melem КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър: ГЕРБ

Вирни се горе