Николай Мелемов, ГЕРБ: Гордея се, че детските градини, училищата и спортните ни обекти са на ниво

Николай Мелемов, ГЕРБ: Гордея се, че детските градини, училищата и спортните ни обекти са на ниво

Гордея се, че детските градини, училищата и спортните ни обекти са на ниво, заяви пред жители на село Влахово кандидатът за кмет на Смолян Николай Мелемов. Заедно с него в предизборната среща участваха кандидат-общинските съветници Иван Стоев, Ивайло Халваджиев и Денислав Костов.

Мелемов каза, че за него е важно децата да растат, да учат и да се развиват в добра среда. „Спортните ни обекти са перфектни - пак заради децата и младите. Искаме те да спортуват, за да се учат на дисциплина, на здравословен живот. Убеден съм, че за всички ви това е важно“, допълни той.

Община Смолян е покрила целия спектър социални услуги за деца и възрастни. Осигуряват се приемна грижа, личен и социален асистент, патронажна грижа, домашен социален патронаж, топъл обяд. Общо социалните услуги, които поддържа община Смолян към момента, са 15 на брой за деца и възрастни – с или без увреждания, от които 10 услуги, предоставяни в специализирана среда, и 5 - в домашна среда.

Това дори е само малка част от проектите за уязвими хора, но Николай Мелемов и екипът му имат още амбиции в тази насока, подплатени с проекти и изпълним план, защото не трябва да бъде оставен в беда нито един наш съгражданин.

Така например възобновено е изграждането на нови социални жилища в Смолян с 36 апартамента за уязвими семейства. Това е проект, който се реализира с европейски средства, но пострада от икономическата криза и инфлацията, заради която изпълнителят му поиска да прекрати договора. Впоследствие се наложи да се проведат преговори с управляващия орган на програмата за препроектиране и увеличаване на стойността му. В момента обектът се строи и е планирано до края на годината да бъде завършен.

Жители на Влахово поискаха общината да им изгради спортна площадка и заявиха, че има терен за целта. Мелемов пое ангажимент да я направи, като припомни, че е готов и проектът за реконструкция на вътрешната водоснабдителна мрежа на селото, като предстои да се търси финансиране. Мелемов призова жителите на Влахово да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Влахово Недко Димитров, защото е отговорен, има достатъчно натрупан опит и е в постоянен контакт с хората.

По думите на Иван Стоев отборът на ГЕРБ е доказал, че има защо да му се гласува доверие отново и отново.

„Основната привилегия на нашия отбор, начело на който е г-н Николай Мелемов, е, че ние не обещаваме невъзможни неща, а само реално изпълними, които могат да се случат в обозрим срок от време. Съвсем наскоро станахме свидетели на обещания за нови мостове над Дунав, за тунели под Шипка и още ред други неща, които не се случиха. Звучаха много добре, но няма нищо наяве. И като направим паралел между това, което искаме да чуем и реално изпълнимото, изводът е, че само ГЕРБ се свързва с дела“, посочи Иван Стоев.

Той допълни, че отборът на ГЕРБ е близо до хората и това е другият му основен позитив.

„Не сме от онези политици, които идват веднъж на 4 години с вирнати носове и след това забравят къде какво са обещавали. Г-н Мелемов е достъпен човек. Когато пожелаете да говорите с него, той ще бъде на мястото си, вратите му ще бъдат отворени, ще обсъди с вас проблемите, които ви вълнуват и ще направи всичко възможно да ги реши. Най-искреният ми призив е на 29-ти октомври да гласувате с №7 за отбора, който ще направи всичко по силите си за града и общината, но няма да ви заблуждава с утопии“, подчерта Стоев.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър ПП ГЕРБ

Вирни се горе