Николай Бояджиев: Румен Пехливанов не може дори да боядиса това, което сме направили

Николай Бояджиев: Румен Пехливанов не може дори да боядиса това, което сме направили

Напоследък чух какви ли не политически излияния от опонентите ни относно това, което правим, коментира кандидат-кметът на община Рудозем от ГЕРБ Николай Бояджиев. Проблемът е в това, че нашите опоненти не притежават подкрепата на правителството, а без нея те не биха могли да реализират нито един проект. Искам да дам пример с проекта за междублоковите пространства, където следващият транш ще бъде след изборите. Надявам се уважаемите съграждани да разбират, че този проект в момента се превръща в реалност единствено благодарение на финансирането от Министерството на финансите и доброто взаимодействие с министрите Дянков и Цветанов, категоричен е кандидат-кметът.

Четох изказване на г-н Пехливанов, където той твърди, че инфраструктурата ни е в окаяно състояние. С усмивка ще отговоря, че той дори няма да може да боядиса всичко това, което ние сме направили, заяви Бояджиев. И тъй като нашите опоненти не притежават абсолютно никакви политически аргументи си позволяват да боравят с откровени лъжи. Г-н Младенов твърди, че цената на водата, която ще плащаме след реализирането на интегрирания проект за водния цикъл ще се повиши 10 пъти. Искам да напомня, че социално допустимата цена, заложена в проекта сочи повишаване на цената с 20% до 22% – това, което сочат документите и за пореден път ще призова всеки един да заповяда в сградата на Общинска администрация, за да се увери в това, което казвам, допълни Бояджиев.

И тъй като те няма какво да предложат на хората, се започва с играта на „наш човек“. А аз какъв съм? Най-смешното е, че същите онези, които винаги са били в основата на всяко едно масово разграбване, обвиняват мен, тъй като не им позволих да го направят и сега, забележете, обвиняват ме в това, че не изповядвам същата религия и не съм „наш човек“. Искам да припомня на нашите съграждани, че не аз съм този, който притежава фабрики; не аз съм този, който притежава заводи; не аз разпродадох всичко за жълти стотинки през миналия мандат; не съм аз този, който направи милиони, на гърба на мизерните заплати, които дава на работниците си; не аз съм този, който заплашва работниците си с уволнение, ако не му гласуват. Искам да попитам уважаемите съграждани, хората, които направиха всичко това „наши“ ли са, това ли представляват „нашите“ хора?! И тъй като се възпротивих и се изправих срещу всичко това, господата Абрамович, местните феодали, които си мислят, че държат съдбините ни в техните ръце се опитват по всякакъв начин да дискредитират екипа ни и това, което правим, категоричен е Николай Бояджиев.

Искам да попитам моите съграждани до кога ще позволяват това, до кога ще си затварят очите пред истинските проблеми и ще се подчиняват на онези, които ги заробват с мизерните заплати. Спомнете си какво ви предложиха същите тези през миналия мандат и си дайте сметка дали отново искате да се върнете в 18 век, където да мислиш различно е престъпление, където да не се съгласиш с нещо означава да бъдеш уволнен, където всичко и всички работеха само за обслужването на интересите на местните велможи, господата Абрамович. Това е истината. Това е изборът който ни предстои – дали отново искаме да се върнем в онова време на „нашите хора“ или искаме да живеем в 21 век и да продължим всичко това, което правим и което ни предстои за в бъдеще, защото бъдещето е в 21 век, а не в 18-ти, апелира Бояджиев.

Вирни се горе