NEW YORKER открива първия си магазин в Смолян!

NEW YORKER открива първия си магазин в Смолян!

Международната модна компания NEW YORKER ще отвори първия си магазин в Смолян в четвъртък, на 8 декември 2022 г.

Дойде дългоочаквания момент в Смолян да има още една шопинг атракция: NEW YORKER отваря първия си магазин в Ритейл Парк Смолян. В новия си магазин международната модна компания представя най-новите тенденции и модни акценти на търговска площ над 1000 m². Колекциите мъжко и дамско облекло се състоят от собствените марки на NEW YORKER FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU и CENSORED, както и голям избор от АКСЕСОАРИ.

В този специален ден на откриване NEW YORKER предлага актуална зимна колекция и специална оферта за всички посетители: От 08 до 11 декември 2022 г. клиентите с покупка на стойност над 50 лв. ще получат отстъпка от 10 лв. и 20 лв. отстъпка при покупка на стойност над 100 лв.

NEW YORKER ЗИМНА КОЛЕКЦИЯ 2022

york

Уютно и шик - това е мотото на студения сезон. Асортиментът включва, от огромни пухени якета до шикозни вълнени рокли. Независимо дали са дълги или къси, цветни или семпли, изборът е огромен. Тази година можете да бъдете смели и вместо класическото черно палто, да заложите на ярки цветове, като например розово. Абсолютният ни фаворит за ежедневно облекло е в комбинация с качулки, широки панталони и бели маратонки. Супер шикозна зимна визия с мини пола и ботуши. Всеки тоалет се допълва от цветни шапки, които са не само стилни, но и топлят.

Екипът на NEW YORKER ви приветства на тържествената церемония по откриването на новия си магазин в четвъртък, 8 декември 2022 г., от 10:00 ч.

Магазин NEW YORKER

Смолян

Ул. Д-р Петър Берон

4700 Смолян

Работно време:

Понеделник – Неделя: 10:00 – 20:00 часа

Вирни се горе