НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИКАТУРИСТИ ПРЕДСТАВЯТ СВОЯ ИЗЛОЖБА В КДК

НЕВЪЗПИТАНИТЕ КАРИКАТУРИСТИ ПРЕДСТАВЯТ СВОЯ ИЗЛОЖБА В КДК

Дружината на „невъзпитаните“ карикатуристи в състав: Христо Комарницки, Чавдар Николов, Алла и Чавдар Георгиеви, Иво Балев и Иван Бакалов, идват в Смолян, и на 12 август от 18 часа, в зала „Петър Стайков“ на КДК ще представят поредната си изложба от шаржове и карикатури, посветени на „героите“ на нашето време.

Бъдете сигурни, че те има какво да ни представят. Върху 25 платна са възпели „подвизите” на Румен Радев, Славчо Трифонов, Бойко Борисов, Иван Гешев, Делян Пеевски, Христо Иванов, Иван Костов, Корнелия Нинова, Сотир Цацаров, мисирките и други тям подобни. Със шеги и закачки, “невъзпитаните” са отразили целия спектър на обществения живот в страната през последната година, година и половина.

Мнозина разлистват техния орган, вестник „Прас прес“ и се смеят до скъсване от образите, които не слизат от малкия екран и въпреки това те са ни интересни и всеки ден ни дават повод да им теглим по няколок за „подвизите“, които объркват не само живота ни, а влияет и на глобалното затопляне на планетата „България“.

Заповядайте, ще е интересно!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вирни се горе