Нека помогнем на Димитър да получи ново сърце!

Нека помогнем на Димитър да получи ново сърце!

Благотворително дрифт събитие

Неделя 23.07 от 13:00ч.

След години борба за живот Димитър Костов от Смолян получи одобрение за сърдечна трансплантация в САЩ. 45-годишният мъж е първият Българин, на когото е поставено изкуствено сърце със средства изцяло осигурени от държавата. От лечебното заведение в Сан Диего потвърждават, че могат да направя процедурата, а в средата на април здравната каса у нас отпуска и парите за операцията в Съединените щати. Събират се средства, които ще бъдат необходими за задължителния транспорт на Митко в Сан Диего. Това е свързано с плащането на хотели, осигуряване на придружител, който ще е с него и осигурява транспортът му за прегледи и рехабилитация в самата болница. Престоят в болницата в Сан Диего ще бъде около година и половина, като необходимите средства за това са около 120 000 долара, които са непосилни за семейството му. Ако все още не сте присъствали на събитията ни, точното местоположение може да достигнете чрез въвеждането на "Хотел Ермавец" в гугъл мапс- https://goo.gl/maps/Bmc9FY4447RReu8u9 .

На видими места ще бъдат разположени бели кутии, както и на входа ще Ви очаква нашият главен организатор Диан Кинанев също с кутия за благотворителност. Събраните пари ще бъдат преброени на място в края на събитието както всеки път, а на следващият работен ден ще бъдат преведени по сметка на Димитър като веднага след превода ще качим снимка.

  • с банков превод към дарителска сметка IBAN BG35 CECB 9790 1042 8159 01 в банка ЦКБ – клон Смолян

  • с превод към PayPal сметка, свързана с е-мейл dimitar.kostov.sm2023@gmail.com

  • с превод към Revolut сметка 4165 9806 1224 9940, свързана с тел. 0896899148

титуляр Димитър Венциславов Костов

Очакваме Ви!

Поканете близки и приятели и споделяйте, нека за пореден път докажем че заедно сме силни и винаги сме готови да помогнем!

Вирни се горе