НЧ „Родопска просвета – 1923” Девин организира за четвърта поредна година „Еньовден – фестивал на билките, цветята и екопродуктите от Родопите”

НЧ „Родопска просвета – 1923” Девин организира за четвърта поредна година „Еньовден – фестивал на билките, цветята и екопродуктите от Родопите”

На 25 юни 2022 г. от 10.30 ч. пред Дома на културата в град Девин Народно читалище „Родопска просвета – 1923” град Девин организира за четвърта поредна година „Еньовден – фестивал на билките, цветята и екопродуктите от Родопите” с финансовата подкрепа и любезното съдействие на община #Девин.

Във фестивалното събитие каним за участие:

  1. Фолклорни групи, колективи и индивидуални участници с 2 изпълнения на песни или 2 танца по избор.

  2. Биопроизводители –да представят своите екопродукти (мед, чай, билки, месни, млечни произведения и др.)

  3. Собственици на ресторанти, механи – да презентират традиционни, родопски храни и специалитети

  4. Хотели и къщи за гости – да рекламират местата за настаняване чрез рекламни материали – брошури, флаери, визитки и др.

Ще бъдат осигурени маси от община Девин за промотиране на екопродуктите, родопските специалитети и рекламните материали пред населението и гостите на града по време на фестивала.

Разходите свързани с представянето Ви на културното събитие са за Ваша сметка.

Фестивалът няма конкурсен характер.

Очакваме Вашето потвърждение за участие на e-mail: chitalishte_devin@abv.bg или телефони за контакти:03041/ 2319, 03041/ 2243 до 10 юни 2022 г.

Заповядайте в град Девин за да направим заедно една цветна феерия от български фолклор - родопски песни, обичаи, танци и хора!

Вирни се горе