Най-добрите марки резервни части за автомобили

Най-добрите марки резервни части за автомобили

kola

Когато става въпрос за автомобилни части, има няколко различни марки, от които да избирате. Някои са по-качествени, а други са направени от по-евтини материали. Винаги трябва да проверявате препоръките на вашия механик, преди да закупите резервни части. В много случаи е най-добре да се придържате към препоръчаната марка, дори ако струва малко повече от OEM частите.

Continental Automotive

Continental Automotive е едно от най-известните и доверени имена в автомобилните части. Компанията има офиси в много части на света и е специализирана в спирачни системи, компоненти на шасита, задвижване и системи за безопасност. Неговите продукти се използват от много производители на автомобили и включват гуми, спирачни системи, системи за окачване и задвижване, спирачни апарати, спирачни челюсти, спирачни дискове и ремъци и други елементи на задвижващия механизъм.

Основана през 1871 г., Continental Automotive е посветена на създаването на универсални артикули. Това се отразява в неговата отдаденост да предоставя опитни, защитени и иновативни резервни части за автомобили. Разположена в Хановер, Германия, Continental Automotive предлага широка гама от продукти за различни автомобилни приложения. Компанията предлага гуми, спирачни системи, компоненти за управление и мостове, както и електронни системи и усъвършенствани системи за подпомагане на водача.

kont

Хюндай Мобис

Ако сте на пазара за резервни части за автомобили, трябва да помислите за марката Hyundai Mobis. Тази марка е основана през 1977 г. и е дъщерно дружество на Hyundai Group. Компанията предлага широка гама от автомобилни части, вариращи от стоманени джанти и маси до мултимедийни системи, фарове и антиблокиращи спирачни системи. Той също така произвежда кормилни части, предни модули и шасита.

Hyundai Mobis е базиран в Сеул, Южна Корея. Той не е производител на оригинално оборудване, но действа като доставчик на Hyundai и Kia, двата корейски производителя на автомобили.

mobis

Айсин Сейки

Aisin Seiki е един от най-големите японски производители на автомобилни части. Основана през 1943 г., компанията първоначално произвежда части за авиационни двигатели, но скоро се разширява до автомобилни части и системи. Произвежда и битова техника. Има филиали в САЩ, Канада, Европа и Югоизточна Азия.

Компанията е известна със своето превъзходно качество и иновативен дизайн. Техните продукти се използват в много производители на автомобили по целия свят. Освен това е основен доставчик на автомобилни части за вътрешния и външния пазар. В САЩ компанията се фокусира върху висококачествени, надеждни и издръжливи автомобилни части.

dsein

Феби Билщайн

Febi Bilstein е една от водещите марки за резервни части за автомобили в автомобилната индустрия. Произвежда пълна гама части за всички видове автомобили. Компанията използва най-новите инструменти и производствени линии, за да гарантира най-високо качество. Това включва строг процес на контрол на качеството, който гарантира, че всяка част е без дефекти.

Febi Bilstein е глобална компания с над 30 000 части в своя каталог. Нейните продукти са сертифицирани по DIN ISO 9002 и са независимо тествани от TUV. Неговата продуктова гама обхваща части за окачване, компоненти на двигателя, електрически части и части на горивната система, автомобилно запалване, охлаждане на двигателя и автомобилни течности.

febi

BOSCH

Ако искате да подобрите производителността на вашия автомобил, трябва да помислите за закупуване на части от реномирана компания като Bosch. Марката е един от водещите доставчици на компоненти за управление на двигателя. Освен това те предлагат и пълна гама от програми за следпродажбено обслужване, включително спирачки, филтри и управление на HVAC. Те доставят резервни части за много марки автомобили, включително BMW, Audi, Mini и Saab.

Едно от най-добрите неща за автомобилните части на Bosch е, че са проектирани да работят на оптималните си нива. Те също са направени да издържат. Компонентите на двигателя на вашия автомобил зависят един от друг, за да работят правилно. Когато една част не работи, цялата система може да се провали. Това означава, че не можете да си позволите да режете ъглите, когато става въпрос за избор на качествени автомобилни части.

bosh

В България, качествени авточасти на различни производители ще откриете в Car-expert – един от най-предпочитаните магазини за части и аксесоари.

Изображения: Wikipedia

Вирни се горе