Накъде ни води зодията?

Накъде ни води зодията?

Всеки зодиакален знак е уникален, в това число и с предпочитанията си за прекарване на отпуската. Ако искате да се насладите на своята почивка и да получите максимум удоволствие, запознайте със следните особености.

Овенът е пионер във всичко, в това число и в пътешествията. Той обича да ходи на места, където никога преди това не е бил, да вижда нови пейзажи и забележителности. Той не обича да седи на едно място и иска да е в постоянно движение. И ако не може да се намери подходяща компания, заминава сам.

Телецът обича внимателно да планира своите пътувания, дори те да са доста къси. Той си цени времето и предпочита предварително да обмисля своя маршрут и всички останали подробности. Ако пътува с компания, той ще диктува условията. Но Телците са доста щедри и не си икономисват удоволствията. Те ще опитат от всичко, което може да им предложи местната кухня, ще купят сувенири за всичките си роднини и приятели.

Близнаците обожават кратките пътувания през уикендите. Те не обичат продължителните уморителни екскурзии и предпочитат да пътуват със собствената си кола. Не възприемат безумната почивка на плажа и предпочитат местата, където могат да научат нещо ново. Те обичат да посещават музеи и да общуват с различни хора.

Ракът цени своята безопасност и затова не предприема рисковани пътешествия. Когато има възможност, той или ще си седи у дома или ще отиде там, където има условия, максимално близки до домашните. Той никога няма да замине на пътешествие сам, задължително ще тръгне с цялото си семейство. За Рака е много важен комфортът и затова той винаги ще предпочете хотела пред палатката.

Лъвовете обожават разкоша и отличния рум-сървиз и затова те винаги отсядат в най-скъпите хотели. Те ще изберат частна вила в Гърция или пътуване в Париж (за да видят Мона Лиза и след това да се похвалят на всички). Те не искат да шофират, тъй като не искат да се уморяват по време на почивка. И като всяка знаменитост, те се нуждаят от свита – малко количество приятели.

Девите се твърде организирани. Това свое качество те проявяват и при пътуванията. За Девата не е проблем да се събуди в 7 часа сутринта, за да замине на екскурзия – от това тя ще получи неимоверно удоволствие. Тя обича да планира своята почивка, тъй като се стреми да види максимално всичко и е убедена, че това може да стане само при безупречна организираност.

Везните не са привърженици на самотните пътешествия, тъй като обичат да общуват. Те предпочитат компанията на своите приятели или любимия човек. Везните се грижат за него и изпитват щастие, ако той е щастлив. При планирането на пътуването те винаги отчитат интересите на своя партньор, а по време на пътешествията избягват конфликтите с него. Обичат комфорта, т.е. скъпите хотели и ресторанти. Така че за идеалната почивка им трябват доста пари.

Скорпионите могат да заминат където си искат и да правят каквото си искат. Те ще посетят музей на еротиката, ще се гмурнат под водата, ще опитат непозната храна. Главното за Скорпиона е да получи нов опит. Той може да пътешества сам, но ако е с компания, задължително ще диктува на всички своите условия.

Стрелците са изследователи и затова тяхната мечта е да попаднат на места, където не е стъпвал човешки крак. Те пътуват, за да открият нови приключения и натрупат нови впечатления. Те могат да пътуват сами, без да изпитват дискомфорт.

За Козирога е важна както организираността, така и социалният статус. Затова те внимателно планират пътуванията си. Всичко трябва да бъде първа класа. Скъп курорт, морски круиз, обиколка на европейските столици. Те предпочитат да пътуват с компания, на която стават лидер, тъй като обичат да поемат задълженията по организирането на пътуването.

Водолеите се съгласяват лесно да пътуват и затова ако се нуждаете от компания, потърсете ги – те няма да ви откажат! Особено удоволствие тази зодия ще получи от пътешествия в горите на Бразилия или на Борнео.

Рибите са истински мечтатели, задълбочени в себе си и затова те се нуждаят от човек, който да ги организира. Местата, които силно ги привличат, са Индия и Тибет. Там те могат да се научат на изкуството да медитират. В Мексико или Перу те напълно ще се потопят в местната култура и ще изследват всяка забележителност. Освен това Рибите, естествено, обичат водата и затова всяко едно пътешествие до морето им доставя огромно удоволствие.

Вирни се горе