Наградиха участниците от конкурса за ученическа рисунка „Гората извор на живот” в Девин

Наградиха участниците от конкурса за ученическа рисунка „Гората извор на живот” в Девин

Днес, на официална церемония в Заседателната зала на Община Девин бяха наградени участниците от конкурса за ученическа рисунка „Гората извор на живот”. В присъствието на представители на образователните институции, родители, служители на общинската администрация и ученици, първенците в различните възрастови групи получиха своите тематични награди от кмета на Община Девин Здравко Иванов и инж. Стоянка Кечева, главен инженер от „Държавно ловно стопанство – Извора“.

В конкурса, организиран по повод „Седмица на гората” участие взеха общо 73 ученика, като всеки от тях получи грамота за участие. Конкуренцията бе изключително голяма, поради което организаторите от Община Девин и „ДЛС-Извора“ – Девин класираха на вторите и третите места по двама ученика. Освен това, заради показани завидни умения и техники са отличени още 10 ученика. Раздадени бяха награди и на всяко едно училище, за подкрепата и насърчаването на своите възпитаници. Всички рисунки от конкурса ще бъдат изложени в Музейната сбирка в Девин и всеки желаещ ще може да ги види от 11 април.

”ДЛС-Извора” връчи и благодарствено писмо на градоначалника на Девин за участието на общината в инициативите свързани с отбелязването на „Седмица на гората”.

Вирни се горе