„На живо“

„На живо“

„ Красивите неща се раждат след много голяма болка”- казва Александра Сърчаджиева.

„НА ЖИВО” носи номинация на Александра на театралните награди „АСКЕЕР”2022 за най-добър моноспектакъл. Режисьор на постановката е Димитър Коцев – Шошо, син на легендарния Константин Коцев по текст на Яна Борисова.

Биографичната пиеса разказва за най-трудните и най-хубави мигове в живота на актрисата и ще разкрие несподелени досега моменти, които ще изненадат дори и най-близките й. Година и половина отнема на Александра Сърчаджиева, да се осмели и пристъпи към този спектакъл. Крехка и същевременно силна и смела, само за няколко месеца след премиерата на постановката, през юни 2021 г., Алекс успява да напълни театралните зали и най-вече сърцата на зрителите, които се докосват до “На живо”. А, че се е справила добре, говорят не само личното й усещане за удовлетворение на сцената, а и нестихващата, топла и емоционална обратна връзка, която актрисата получава от зрителите след всеки изигран спектакъл.

teatar

„Театъра е храм, в който всеки може да намери спасение. Храм, в който можеш да избягаш за два часа от всичко, което се случва в света. Театъра възпитава. Театъра лекува.”

Заповядайте да гледате „НА ЖИВО” в гр.Смолян на 17 май от 19ч. във Военен клуб /ДНА/ . Билети се продават на касата на „Здравец” на бул.България № 32/в партера на бл.26/. Тел.за информация и резервации на билети: 0879697207

Вирни се горе