Мустафа Карадайъ: Чувства се промяната в нашата Родина, страхът вече го няма

Мустафа Карадайъ: Чувства се промяната в нашата Родина, страхът вече го няма

„За една година ние вече чувстваме промяната в нашата Родина, страхът вече го няма“, това заяви народният представител Мустафа Карадайъ на предизборния митинг в Рудозем.

„Вече има много инвестиции и в малките населени места. ДПС е партията, която знае най- добре проблемите на Родопите и която се грижи за решаването им“, добави кандидата на ДПС за член на Европейския парламент. Като доказателство той посочи инвестициите в Рудоземско, както и възможността, която се дава на малките земеделски производители, за пряко субсидиране със средства от европейските фондове. „Миналата година текста за малките земеделски производители беше залегнал в платформата на ДПС и ние изпълняваме обещанията си. От 1 януари хората от Родопите ще имат възможност да получават средства“, добави Карадайъ. „Трябва ли отново да ви напомням, че председателя на ДПС Лютви Местан е от Родопите, зам.-председателя на ДПС и на Народното събрание Алиосман Имамов, секретаря на партията, тоест – аз също сме от Родопите. Имали друга партия, която да познава така добре проблемите в Родопите ? Няма разбира се. Затова дайте своята подкрепа на тази партия, за да може тя да продължава да разрешава проблемите Ви“, каза още депутата. Карадайъ призова хората да изберат № 29 в бюлетината.

В Рудозем бяха лидерът на ДПС Лютви Местан, министърът на младежта и спорта проф.д.ф.н. Мариана Георгиева, кандидатите от листата на ДПС за изборите за Европейски парламент 2014 г. Филиз Хюсменова, Неджми Али, Илхан Кючюк, Искра Михайлова, Станислав Анастасов, Севим Мусак, Елисавета Кехайова, Мустафа Карадайъ, областният председател на ДПС- Смолян Салих Аршински, кметът на общ.Рудозем Румен Пехливанов, Ферит Добревски- общински председател на ДПС – Рудозем и д-р Петър Фиданов – общински председател на ДПС – Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе