Мотивирани и обединени ДПС дава заявка за пореден висок резултат на предстоящите избори в област Смолян

Мотивирани и обединени ДПС дава заявка за пореден висок резултат на предстоящите избори в област Смолян

Постигането на максимален резултат на предстоящите избори в името на стабилността и развитието на областта, и страната си поставиха за цел кандидатите за народни представители от ПП "Движение за права и свободи".

Д-р Румен Пехливанов, областен председател на партията даде ясна заявка за постигане на пореден висок резултат на ПП "Движение за права и свободи" в област Смолян, а именно първа политическа сила с минимум двама избрани народни представители.

"Ние сме мотивирани и обединени в желанието си за постигане на максимален резултат в името на стабилността и развитието на областта и страната", посочи Пехливанов. Водим позитивна кампания, ЗАЕДНО С ХОРАТА говорим за важни за обществото ни теми, като овладяване на демографската криза, инфраструктурни проекти и икономическото развитие на областта. Предлагаме ясни приоритети със съответните решения, допълни областният лидер на партията.

Представяме Ви кандидатите за народни представители на ПП "Движение за права и свободи" за област Смолян:

Водач на листата отново е Хайри Садъков, на втора позиция е инж. Анджей Джандев, трети е Николай Юруков, на четвърто място е Велко Хаджиев. Петото място е за Стамен Гочев, на шесто място е д-р Деним Брахомов, седми е Филип и на осмо място е Савина Моллова.

Подкрепете ни с номер 28 в бюлетината, гласувайте за "Движение за права и свободи"!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе