Модерна дентална клиника отвори врати в Смолян

Модерна дентална клиника отвори врати в Смолян

Бъдещето на денталната медицина вече има нов адрес в Смолян - бул. "България" № 6. Новите кабинети на стоматолога д-р Радослав Хаджиев са специализирани за лечение и профилактика на деца и възрастни пациенти.

Д-р Хаджиев е добре познат в региона. Завършил е Медицински университет в Пловдив, специалност "Дентална медицина".

"Това за нас е една сбъдната мечта. Отдавна имахме идеята да направим модерни, високотехнологични кабинети, за да сме в крак с времето и да лекуваме качествено нашите пациенти", каза д-р Радослав Хаджиев. Денталната медицина не е случайно избрана от него. Той е син на известния смолянски стоматолог д-р Минчо Хаджиев и цялата фамилия е ангажирана в тази професия. "Нашата мисия е да развиваме дългосрочни отношения с пациентите си и да осигурим отлично обслужване, чрез персонализирана, честна, етична и информирана грижа. При нас може да откриете високотехнологично оборудване и иновативни методи на лечение в няколко области на денталната медицина", добави стоматологът д-р Хаджиев.

radi

Откриването на модерната дентална клиника беше в събота - 15.10.2022 г., с изискан коктейл, много гости и приятели на семейството.

radost

klinika

Вирни се горе