”Млади изследователи за младежко развитие” Смолян отличена с първо място в национална инициатива

”Млади изследователи за младежко развитие” Смолян отличена с първо място в национална инициатива

Смолянската младежка организация ”Млади изследователи за младежко развитие” е отличена с първо място в инициатива „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ в категория „Доброволческа организация“ 2020, организирана от Министерство на младежта и спорта.

За пета поредна година екипът на дирекция „Младежки политики“ организира инициатива под надслов „МИСИЯТА ДОБРОВОЛЕЦ – (НЕ)ВЪЗМОЖНА“ и е насочена, както към изявени млади доброволци от цялата страна, така и към организации.

Във връзка с разпространението на вируса COVID-19 и епидемиологичната обстановка в страната, традиционната официалната церемония по случай Международния ден на доброволеца се проведе онлайн. Екипът на дирекция „Младежки политики“ се погрижи всички участници в конкурса да получат своите отличия.

Гражданският сектор постоянно работи с доброволчески инициативи. В тази категория се отличават организациите с най-много, интересни, полезни и различни доброволчески дейности през 2020 г.

Целта на инициативата е популяризиране на добрите практики на изявени млади хора и организации в сферата на доброволчеството, които чрез своя пример да „заразят“ и други младежи с духа на алтруистичните дейности и работа.

Младежите благодарят на всички хора и организации , които са ги подкрепли, както и на община Смолян за номинацията им.

Вирни се горе