Млади изследователи проведоха среща-разговор с Георги Янчев

Млади изследователи проведоха среща-разговор с Георги Янчев

Млади изследователи за младежко развитие поканиха на среща-разговор Георги Янчев. Срещата ще се проведе четвъртък от 16:00 в младежкото пространство на младежката организацията.

Георги Янчев e главен финансов директор на Software Group. В края на 2019г. е признат за „Финансов директор на годината“ на шестите годишни награди, организирани от EY Bulgaria и Capital, водеща българска бизнес медийна къща. Тази награда, връчена на Янчев в категория „Малки и средни предприятия“, призна неговия значителен принос за развитието и трансформацията на Software Group. Кой, защо, кога и как, той лично с радост ще ни разкаже за своя опит,знания и постижения в сферата на финансите, а и не само. Заповядайте и чуйте въздействащия разказ от първо лице на един от нашите родопски герои,които представят своята “история на успеха”.

„Всеки разказ носи послание за социална промяна и има потенциала да ви мотивира и да ви накара да се заредите с нужната доза хъс за успех. Във всяка една среща, като част от събитието, е включена и секция „Въпроси и отговори“, където всеки може да зададе своя въпрос.“- припомнят от сдружението.

Вирни се горе