Отново катастрофа на ул. Първи май в Смолян /Обновена/

Отново катастрофа на ул. Първи май в Смолян /Обновена/

Младеж заби колата си в паркиран джип на ул. Първи май в Смолян. За това информира в социалните мрежи Иван Янков, живущ в съседната къща.

kata

"Поредният нощен екшън на ул.”Първи май” 49 в Смолян. Младеж движещ се с висока скорост от Пампорово се заби в паркиран джип. Въпреки внесена подписка за ограничаване на скоростта в тази отсечка преди повече от 2 г. в Община Смолян, КАТ и ОПУ, проблема остана нерешен", написа Иван Янков. Припомняме,че преди време стана подобен инцидент, когато млад мъж се заби в къщата на семейството на Янков и по чудо нямаше пострадали хора.

Трябва ли да пострадат хора, за да вземат институциите мерки и бъде поставен поне "легнал" полицай на пътя в този участък, питаме ние? А, хората живеещи на тази улица също питат: До кога ще продължи това бездействие на отговорните институции?

kola

Днес от полицията съобщиха, че 18 – годишен смолянчанин е предизвикал пътен инцидент със сериозни материални щети. На 22.08.22 г. в 00.15 часа на ул. "Първи май" в Смолян, лек автомобил "Ауди А-3", управляван от младежа, движейки се с несъобразена скорост при ляв завой се поднася извън пътното платно и се удря в паркиран лек автомобил "Нисан-Патфайдер". В резултат на инцидента, водачът е леко ранен с натъртвания на носа, след преглед в областната болница е освободен за домашно лечение. От сблъсъка са нанесени значителни материални щети в/у двата автомобила. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вирни се горе