Минчо Симов, ДПС: Навсякъде хората ни се радват като на собствени деца!

Минчо Симов, ДПС: Навсякъде  хората  ни се радват като на собствени деца!

„Толкова трогателни бяха срещите ни по селата по време на предизборната кампания досега. Навсякъде ни посрещаха много хора и с радост водиха с нас диалог, на много места ни прегръщаха и като собствени деца. Тези десетки срещи в населените места ни дадоха увереност, че трябва да влезем стабилно в местната власт, за да сме им полезни. Възрастните хора по селата са нашите майки и бащи. Те се нуждаят от ежедневна грижа“, каза Минчо Симов.

Вчера, по покана на кмета на село Могилица - Милко Кисьов, кандидатът за кмет на община Смолян, издигнат от ДПС, Минчо Симов и неговият екип, заедно с председателя на ДПС-Смолян д-р Милен Журналов и народния представител Хайри Садъков, направи поредица от срещи в селата в обхвата на кметство Могилица - Киселчово, Черешово, Черешовска река, Кремене, Димово, Надарци, Попрелка и Ухловица.

Милко Кисьов е кметът в Община Смолян, който успява да се грижи за 13 населени места в последните години, независимо от факта, че жителите им не участват в неговия избор. Освен ежедневната грижа за хората в малките населени места, с негова помощ се развива туризма в региона с прокарването на 15 екопътеки, откриването на пещери и поддържането на още много други културни и исторически обекти.

„Милко Кисьов е сертифициран планински водач, с негова помощ са изградени повечето туристически маршрути и обекти в Арденското корито. Всеотдаен човек, който милее за хората и селата в коритото“, подчерта Симов.

Народният представител Хайри Садъков пое ангажимент пред хората от Арденското корито да се създаде пряка връзка с екипа, работещ по проекта “Бранд Родопи”, който включва изцяло нова визия за туризма в Родопите, така че района да се развие.

С голяма радост ни посрещнаха и в село Мугла, където тази седмица организирахме профилактични прегледи и поставяне на противогрипни ваксини от лекар на място по повод Деня на българския лекар. „Екипът на ДПС - Смолян ще работи в посока на това да има редовни профилактични прегледи във всички малки населени места на общината“, заяви Симов.

В село Смилян също срещнахме огромна подкрепа и надежда в очите на хората. Нашият кандидат за кмет на Смилян Денис Кичуков обсъди детайлно проблемите на многолюдното си село с народния представител Хайри Садъков, кандидата за кмет на община Смолян Минчо Симов, председателя на ДПС Смолян Д-р Милен Журналов и кандидатите за общински съветници. Денис Кичуков заяви, че е важно да има яснота на общинско и национално ниво, относно търсене на варианти за тяхното решаване. „Деен и млад, той е изпълнен с енергия да даде всичко от себе си за родното място и екипът на ДПС – Смолян изцяло го подкрепя“, каза Симов.

След поредицата срещи в кампанията кандидатът за кмет на община Смолян Минчо Симов отчете, че общото настроение и желание на жителите в община Смолян е младите и кадърни смолянчани да поемат кормилото на община Смолян. „Хората припознават кандидатите на ДПС-Смолян точно в това. Близостта и личния контакт със всеки един човек в общината е важно да я има не само по избори, но ежедневно. Ние ще използваме местната власт като инструмент за това“, заяви Симов.

Гласувайте с № 57 в бюлетината за кандидатите за кмет на община Смолян, кандидатите за общински съветници и кметове на населените места! Заедно към по-добро бъдеще!

milen

jenit

dps

Пресцентър ДПС – Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе