Мика Зайкова бе първа на връх Кавгаджик, продължава срещите си в смолянско

Мика Зайкова бе първа на връх Кавгаджик, продължава срещите си в смолянско

Днес и вчера икономистката бе на посещения в Баните и Неделино, където заедно с част от местните структури на партията се срещнаха с избиратели, а рано сутринта първа заедно с членове и симпатизанти поднесе венци на легендарният връх Кавгаджик, останал в историята, като “Родопската Шипка”, и отправи сърдечен поздрав към всички жители на гр. Смолян, по повод празника на града – 21 октомври.

Водача на листата за народни представители за област Смолян г-жа Зайкова, заедно с членове и симпатизанти на партия “Има такъв народ” продължават предизборната си кампания в редица родопски Общини. Както винаги срещите и разговорите с доайенката от последните два парламента преминаха през болни теми за жителите на родопските градчета, обсъждане на случващото се в последните месеци в икономиката и непрекъснато растящите цени на всички основни стоки и услуги. Не липсваха и препоръки относно случващото се в парламентарните среди напоследък.

Във връзка с усложнената епидимиологична обстановка в страната, планираните срещи на Мика Зайкова в Мадан, Рудозем, Смолян и Чепеларе няма да се състоят. Срещите й с родопчани ще продължат през следващите седмици,съобщават от партия ИТН.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе