Михал Камбарев: “Жителите на Смолян заслужават по-красиви и функционални градски пространства”

Михал Камбарев: “Жителите на Смолян заслужават по-красиви и функционални градски пространства”

Михал Камбарев, кандидат за кмет на община Смолян, и екипът му представят идеен проект за "МБАЛ Братан Шукеров" - гр. Смолян, който има за цел да подобри условията за болните и техните близки.

“Нашата болница заслужава не само медицинско внимание, но и здрава и приятна среда, в която пациентите и персонала могат да се чувстват комфортно.” заяви Камбарев.

В проекта се предвиждат следните ключови елементи:

Зелени площи и парк: Целта ни е да превърнем болницата в място, където природата и зелените площи са част от лечението. Пациентите и техните близки заслужават място, където могат да се отпуснат и възстановят сред природата.

Паркинг с капацитет до 150 автомобила: За да осигурим удобен достъп за всички, предвиждаме паркинг с капацитет до 150 автомобила. Това ще подобри организацията и удобството на пациентите и техните посетители.

Директна връзка с бул. “България”: Важно е да имаме лесен и директен път до болницата. Предвиждаме директна връзка от и към бул. България, което е съществена част от функционирането на областната болница.

С този, както и с други проекти, с които предстои жителите на Смолян да се запознаят в следващите дни, искаме да покажем, че Смолян може да изглежда по-добре и да се създават функционални и красиви пространства. Вече доказахме, че с културни събития и инвестиции можем да направим Смолян по-жив и привлекателен за инвеститори и жители.

На 29-ти октомври, нека гласуваме за дела, не само за думи. Подкрепете Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници с номер 66. Да върнем живота в Смолян заедно!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП-ДБ

Вирни се горе