Михал Камбарев: Предлагаме нови възможности за развитие на спорта в Смолян

Михал Камбарев: Предлагаме нови възможности за развитие на спорта в Смолян

Михал Камбарев, кандидат за кмет от ПП-ДБ, и неговият екип се събраха в приятелски мач в чест на спорта и неговото развитие в Смолян. Събитието се състоя на игрището на Стария стадион в Смолян и имаше за цел да подчертае важността на спорта в общността и представените планове за неговото насърчаване.

"Аз също съм от хората, които разбират важността на здравословния начин на живот. Спортът е здраве и аз съм готов да се ангажирам за подобряването на спортните условия в Смолян. Всички смолянчани, без значение в коя част на града живеят, заслужават по-добри възможности за физическа активност и развитие на спорта," заяви той.

Кандидатът за кмет отбеляза, че Община Смолян е предоставила възможности за спорт през лятото, но настилката на местния стадион изисква подмяна. Той изрази загрижеността си за липсата на условия за спорт през зимата и насърчаването на младите хора да упражняват спорт в региона. "Абсурдно е общината да принуждава спортуващите хора да пътуват до Рудозем, за да спортуват на закрито," коментира Камбарев.

Той подчерта неотложната необходимост от създаване на подходящи условия за спорт на закрито в Смолян и подчерта, че община Смолян, като областен град, трябва да поеме лидерската роля в това усилие.

"Да върнем живота в Смолян! От нас зависи! Общината трябва да служи на народа и да се грижи за здравето на смолянчани” призова Михал Камбарев.

В управленската програма на ПП-ДБ, която можете да намерите на https://zazhivsmolyan.com/programa/, са представени множество мерки за подкрепа на спорта, включително инициативи, насочени към превръщане на община Смолян в естествен център на ученическия спорт, спорта за всички и социалния туризъм.

Спортът обединява! Михал Камбарев и неговия екип предлагат нови възможности и перспективи за спорта в Смолян, и се надяват, че общността ще ги подкрепи в тази мисия за здрав и активен град за всички!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър: ПП Продължаваме Промяната

Вирни се горе