Михал Камбарев посрещна основателят и директор на най-голямата инвеститорска общност в Европа - Уилям Стивънс и екип от инвеститори

Михал Камбарев посрещна основателят и директор на най-голямата инвеститорска общност в Европа - Уилям Стивънс и екип от инвеститори

Днес Михал Камбарев, кандидат за кмет на община Смолян, посрещна в новооткритото “Инвестиционно звено” основателят и директор на най-голямата инвеститорска общност в Европа Уилям Стивънс, който е работил с водещи корпорации като Sony, Logitech, Philips, Samsung и много други.

Сред гостите бяха също Софи Стивънс, Рик Салмън, Елена Крапчева, Майк Уолен, Радостина Ценова, Благовеста Длагацева и Машрук Талукдар.

Пред гости и медии Уилям Стивънс заяви подкрепата си за Михал Камбарев и готовността си за работа в насока привличане на инвестиции за община Смолян. Целият екип засвидетелства надеждата, че за в бъдеще община Смолян ще има стопанин, който ще работи с бизнеса и хората и активно ще комуникира с инвеститори.

Михал Камбарев не веднъж е споменавал, че липсата на атрактивни работни места за младите е една от основните причини за обезлюдяването на региона. При добре проектирана и функционираща инфраструктура, община Смолян ще се превърне в атрактивно място за инвеститори и нови работодатели. Кандидатът за кмет с №66 в изборната бюлетина има богат опит в привличането на инвестиции и е уверен, че ще има такива, стига да се работи в тази посока.

“Пристигането на делегацията в Смолян доказва, че докато съм работил с тях съм успял да изградя име и доверие, което е доказателство, че контактите, които съм натрупал в миналото, ще могат да са от полза за общината ни! Хората ме питат - защо досега не си довел инвеститори? Не мога да си заложа името, което съм градил толкова години пред тях, за да ги срещна с кмет, който има риск да се отнесе несериозно. Имаме страхотен шанс, при добър развой на изборите, да впрегнем всеки ресурс и контакт, с който разполагаме, за да върнем живота в Смолян и да помогнем на бизнеса да създаде работни места с достойно заплащане!” сподели Камбарев

След официалното посрещане на делегацията в “Инвестиционното звено” млади предприемачи от Смолян имаха възможност да представят своите проекти, свързани със Смолян и Родопите.

Стана ясно, че в общината има множество активни, дейни и амбициозни хора, които искат да развиват бизнес. Това, което им липсва е подходяща среда. Михал Камбарев е сигурен, че в негово лице тези предприемачи ще открият необходимата подкрепа.

Купуването и продаването и на гласове е престъпление!

Вирни се горе