Михал Камбарев отправи покана към д-р Събев за публичен дебат

Михал Камбарев отправи покана към д-р Събев за публичен дебат

Водачът на листата на ПП иска да се хвърли светлина по темата „Какви злоупотреби в област Смолян са вършени последните 12 години и какво можеше да се направи с изгубените средства“

Кандидатът за народен представител и водач на листата на Продължаваме Промяната Михал Камбарев предизвиква на дебат д-р Красимир Събев, представител на политическа партия ГЕРБ. Дебатът, който според Камбарев е жизнено необходим за бъдещето на региона, цели да хвърли повече светлина по темата „Какви злоупотреби са били вършени в област Смолян през последните 12 години и какво можеше да бъде направено с тези средства, ако не беше злоупотребено с тях“.

Обръщението, което г-н Камбарев отправя публично на своята Фейсбук страница към медика, е провокирано от предшестващата публикация на Събев или на неговия екип, в която се обвинява екипа на Продължаваме Промяната в изричане на лъжи по време на тяхната предизборна обиколка в гр. Смолян, по-рано този месец. По този начин медикът ще има възможност да докаже колебливите си твърдения и опитите си да отклони вниманието от застоя, в който е бил вкаран региона за последните 12 години.

В своята покана, г-н Камбарев ясно подчертава, че изпитва уважение и признателност към д-р Събев и го познава като истински професионалист и човек, обичан от родопчаните, и затова недоумява как е позволил да бъде въвлечен в подобна недостойна кампания. Водачът на листата на ПП споменава още, че допуска възможността г-н Събев да е бил грешно информиран или незапознат с голяма част от реалната фактология, и затова допуска грешки в твърденията, които излага като доводи в своята публикация. Целта на г-н Камбарев с този дебат е именно да представи документи и сигнали, относно злоупотребите в област Смолян, с които д-р Събев да се запознае, за да може да се работи за решаване на проблемите, а не да се слушат опорните точки на партийните централи.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена публикация!

Вирни се горе