Михал Камбарев откри предизборната кампания в Смолян

Михал Камбарев откри предизборната кампания в Смолян

Откриването на предизборната кампания на "Продължаваме Промяната-Демократична България", се състоя успешно и с голямо участие от страна на жителите на Смолян. Залата на Читалище "Христо Ботев-1871", град Смолян, бе пълна с наши съграждани, които споделиха вдъхновението и вярата, че можем заедно да върнем живота в Смолян.

Специални гости на събитието бяха Калина Константинова, бивш вицепремиер и бивш министър на ефективното управление, Елена Кузмова, главен секретар на “Продължаваме Промяната” и Красимира Величкова, ръководител на звено “Партийно развитие”.

Гостите на събитието имаха възможност да се запознаят с Михал Камбарев и целия екип, както и с техните идеи, принципи и предизборна програма. Цялата програма може да бъде изтеглена от уебсайта на обединението: www.zazhivsmolyan.com

Пред всички присъстващи Михал Камбарев разказа за живота и професионалния си път, както и какво го е накарало да се кандидатира за кмет на община Смолян. Той сподели своята лична мотивация и защо застава зад слогана “Да върнем живота в Смолян!”. Камбарев обясни как може да приложи своя опит и знания, за да подобри качеството на живот на всички жители на Смолян.

Влизаме в кампанията с вяра, енергия и решимост да превърнем идеите на всички ни в реалност. Очакваме подкрепата и участието на нашите съграждани, защото заедно можем да направим промяната и да върнем живота в Смолян!

lista

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ПП -ДБ

Вирни се горе