Михал Камбарев от Мугла: “Обезлюдяване, лоша инфраструктура и медицинска грижа бяха част от темите на разговор”

Михал Камбарев от Мугла: “Обезлюдяване, лоша инфраструктура и медицинска грижа бяха част от темите на разговор”

Михал Камбарев и кандидати за общински съветници от ПП-ДБ посетиха село Мугла, където бяха топло посрещнати от местните жители. Това събитие беше възможност за общността да сподели своите настоящи проблеми и да изрази загрижеността си за бъдещето на региона.

Един от основните проблеми, изпъкнали по време на срещата, беше състоянието на пътната инфраструктура, особено пътя, водещ до селото. Жителите изразиха недоволството си от лошия път, който не само затруднява достъпа до Мугла, но също така влияе негативно на развитието на региона и туристическия потенциал, който той носи.

Местното население сподели и амбициите си за развитие на туризма в района, но подчерта необходимостта от подобряване на пътната инфраструктура, за да бъде възможно привличане на посетители и инвестиции.

Другият проблем, който също е свързан с лошата инфраструктура, е медицинската грижа в селото. Жителите изразиха тревога, че лошият път прави трудно осигуряването на навременна медицинска помощ при спешни случаи, което може да бъде критично в животозастрашаващи ситуации.

**Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници от ПП-ДБ се ангажират се да работят усърдно за решаването на посочените проблеми и за подобряване на качеството на живот в село Мугла.

** Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ПП -ДБ

Вирни се горе