Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници от ПП-ДБ продължават срещите с жители на община Смолян

Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници от ПП-ДБ продължават срещите с жители на община Смолян

В изминалите два дни кандидатът за кмет на община Смолян, Михал Камбарев, и кандидатите за общински съветници от ПП-ДБ проведоха серия от срещи с местни, с цел да се запознаят с техните проблеми и настоящите предизвикателства, пред които са изправени.

Срещите бяха организирани в различни точки на общината, включително Кутела, Смилян, Дунево, Влахово и няколко квартала на град Смолян. По време на тези срещи Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници проведоха активни дискусии с гражданите, за да разберат по-добре техните нужди и очаквания.

Множество социални проблеми бяха повдигнати по време на тези срещи включително въпроси, свързани със здравеопазването, образованието и инфраструктурните проблеми в общината. Михал Камбарев и кандидатите за общински съветници от ПП-ДБ изразиха готовността си да работят усилено за решаването на тези проблеми и за подобряването на живота на жителите на Смолян.

“Смолян заслужава по-добро бъдеще и ние сме тук, за да слушаме гласовете на хората и да работим заедно с тях в решаването на проблемите, пред които е изправена общността ни. Ние сме ангажирани да върнем живота в Смолян и да направим общината по-добро място за всички нейни граждани." коментира Михал Камбарев.

Михал Камбарев и неговият екип се ангажират да работят усилено за подобряване на качеството на живот в община Смолян и за решаването на конкретните проблеми, пред които са изправени гражданите.

Да върнем живота в Смолян с №66 Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Пресцентър ПП -ДБ

mihatt

kutela

Вирни се горе