Михал Камбарев е кандидатът на ПП - ДБ за кмет на Община Смолян

Михал Камбарев е кандидатът на ПП - ДБ за кмет на Община Смолян

Михал Камбарев и екипът му се регистрираха за местните избори в община Смолян

Михал Камбарев е кандидат - кмет за община Смолян, обявиха от “Продължаваме Промяната - Демократична България”. С три мандата като народен представител в 47-то, 48-то и 49-то Народно събрание, Михал Камбарев е изградил своя път към сърцата на хората и сега той стъпва на предизборната сцена, заедно с екипа си, с една мечта - да върнат живота в Смолян.

Той вярва, че община Смолян има нужда от тласък, който да вдъхне свежа енергия и развитие. Промените са необходими, важни и изискват усилия, но той и екипът му са готови да се борят за осъществяването им.

Като народен представител, Камбарев е зам. - председател на Комисията по превенция и противодействие на корупцията и член на Комисията по икономическа политика и иновации. Той е възпитаник на Езиковата гимназия в гр. Смолян и Софийски университет в гр. София, както и стипендиант на „Младите лидери на България“, с интензивно обучение в колежа Бабсън, Бостън – титулуван като учебното заведение с най-добро образование за предприемачи през последните 30 години.

Преди да се посвети на службата към родопчани като народен представител, освен че управлява IT компания в областта на недвижимите имоти, в продължение на 7 години, Камбарев работи за привличането на инвестиции и разкриването на нови работни места в редица градове по света, включително Хелзинки, Копенхаген, Брюксел и др.

“Екипът на "Продължаваме Промяната - Демократична България" събира специалисти от всички сфери, готови да се обединят и да работят за подобряване на живота в нашата община. Град Смолян има потенциал да напредва и да привлече младите обратно, и това е нашата цел!” сподели Михал Камбарев.

Бъдещето на община Смолян започва сега, и екипът на обединението са тук, за да го направят възможно!

Вирни се горе