Михаела Филева - на ръка разстояние от феновете си в Смолян и Кърджали в два неповторими концерта на 11 и 12 октомври

Михаела Филева - на ръка разстояние от феновете си в Смолян и Кърджали в два неповторими концерта на 11 и 12 октомври

„Опасно близо“ до своите почитатели ще се доближи поп певицата Михаела Филева на 11 октомври в Смолян (Военен клуб) и 12 октомври в Кърджали (Дом на културата), където ще изнесе последните два концерта от националното си турне. Харизматичната изпълнителка ще представи любимите на всички „Латино сеньорита“, „Бойкот“, „По-добра от мен“, „Нова страница“, „Без етикети“, „Приливи и отливи“, „100 на 100“ и др.

По традиция след всеки концерт от турнето си Михаела отделя часове, за да се срещне с почитателите си, да се снима и да си поговори с тях. Макар и представител на младото поколение артисти, тя знае как да прави истинско концертно шоу и да оставя в зрителите незабравими впечатления и желание за нови срещи. Репертоарът й включва популярни и любими песни, а професионалният начин, с който го представя заедно с Васил Крумов – китари, Краси Тодоров – клавишни, Александър Обретенов -бас китари и Васил Вутев – барабани, впечатлява публиката от всички поколения.

Организаторите на събитието „Монте Мюзик“ споделят, че то ще се превърне една прекрасна вечер за цялото семейство. Мисия на компанията е да възпитава добрия музикален вкус сред децата и тийнейджърите, и да ги предизвика да опитат какво е това концертно преживяване. Докосването до музиката на живо е чувство, което кара малки и големи да се чувстват щастливи и удовлетворени. Билети за концертите на Михаела Филева в Кърджали и Смолян са налични в мрежата на Eventim и билетните каси в градовете.

Вирни се горе