Международният фестивал за детска и младежка публика „Забранено за възрастни“ се завръща през октомври с 11-то си издание!

Международният фестивал за детска и младежка публика „Забранено за възрастни“ се завръща през октомври с 11-то си издание!

От 3-ти до 7-ми октомври в град Смолян и още 18 по-малки градове и села в областта ще се провежда 11-тото издание на Международния театрален фестивал за детска и младежка публика – „Забранено за възрастни“!

Фестивалът ще представи 14 професионални театрални спектакъла и един игрален филм от България за деца и младежи. Фестивалът ще се открие на 3-ти октомври, понеделник от 18 ч в Театъра в Смолян с българския игрален филм „Чичо Коледа“. Входът за всички желаещи да присъстват на откриването е свободен.

Освен в областният град, представления за малки и големи през цялата седмица ще има в Баните, Борино, Грохотно, Гьоврен, Девин, Елховец, Златоград, Късак, Мадан, Момчиловци, Неделино, Рудозем, Смилян, Средногорци, Старцево, Търън, Чепинци, Чепеларе.

Фестивалът в град Смолян се организира от Фондация „За Родопите“ в съорганизаторство с Общиня Смолян и се реализира с подкрепата на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria . Основен партньор в работата с училищата и детските градини от града и областта е Регионално управление на образованието - Смолян. Медиийни партньори на фестивала са БНР - Програма "Христо Ботев" и Списание „Кукларт“.

Вирни се горе