Меломани набедиха манекен за Бербатов

Меломани набедиха манекен за Бербатов

Видно фактът, че Митко Бербатов скоро не се е появявал пред родните медии, влияе сериозно на феновете у нас. До такава степен, че някои от тях тотално забравиха как изглежда той,пише Блясък.bg.

Новото парче на завръщащата се група Ice Cream – “Мисля си”, предизвика доста коментари, като някои от тях бяха похвали по адрес именно на Митко Бербатов. Поздравленията са за това, че футболистът на “Манчестър Юнайтед” се е съгласил да участва във видеото. При това в ролята на брадясал гайдар.

“Също така клипът е красив, отново едно голямо браво и за гайдаря Бербатов – хубаво сте се сетили да включите такъв елемент, а и за жеста му да участва в клипа, добър избор е направил, защото песента все пак носи някакъв смисъл и послание”, пише потребител във Vbox под видеото на Ice Cream.

Ще разочароваме родните меломани като им разкрием,и то без съжаление, че това не е “червеният дявол” Димитър Бербатов, а популярният роден манекен,при това смолянчанин – Генадий Ников.

В новото парче на група Ice Cream – "Мисля си",страхотно се съчетават хубавата мелодия,посланието,което носи песента,елемента с родопската гайда,която между впрочем Генадий нае специално за клипа от свой приятел в Смолян и разбира се,неустоимия чар на смолянчанина,допълва Smolyannews.com.

Вирни се горе