Мечтата на Елвира от "Ергенът" се сбъдна

 Мечтата на Елвира от "Ергенът" се сбъдна

Елвира Далакова от „Ергенът“ сбъдна най-голямата си мечта.

За това научаваме от пост на красавицата в Инстаграм. На 26 март се състоя премиерата на нейната книга „Вярвам в чудеса“.

„С тази книга искам да помогна на хора като мен, хора които си мислят, че само те имат проблеми. Тук ще откриете един жизнен цикъл, нещата през които минава всеки от нас – от щастие до тъга, от любов до разочарование, от професия до реализирани цели, от самота до вяра.

Както и стиховете написани в “Ергенът”. Желанието ми е да Ви покажа, че преминаването през тези чувства и емоции е част от пътя на всеки човек. Стиховете ми са писани, докато съм опитвала и от сладкото, и от много соленото, докато съм вкусвала от специалитета, наречен „живот“.

Всеки един стих е посветен на събитие от жизнения ми път. Именно затова след всяка творба има и питане към читателя – въпрос за себепознание, въпрос който може би всеки си е задавал, но е отлагал времето за отговор. Въпрос, който ще Ви накара да се замислите и да се разкриете пред себе си, да отворите душата си и да изразите емоциите си. А след време, когато книгата вече е хванала прах и страниците са пожълтели, може би ще я отворите отново и тя ще Ви проговори, за да станете още по-добри.Всеки, който има желание да я закупи, може да възползва в деня на премиерата да я получи от мен!

Стиховете ми са доказателство, че животът е колело, че има и хубави, и лоши моменти, и бури, и слънце. Къде ще се скрием от стихията и как ще дочакаме слънцето – всичко зависи от нас! Ние – хората, сме тези, които си поставяме границите, ние сме тези, които си слагаме окови сами. Вярвам, че няма непреодолими неща, няма толкова високи бариери, че да не можем да ги надскочим. Всичко е в наши ръце! И чак, когато осъзнаем това, чак когато се научим да се обичаме и да се приемаме такива, каквито сме, чак тогава ще бъдем щастливи“, написа вчера Елвира.

Вирни се горе