Мъжките парфюми на Azzaro напомнят: Да бъдем смели и да живеем интензивно!

Мъжките парфюми на Azzaro напомнят: Да бъдем смели и да живеем интензивно!

Професорът по литература Лорис Азаро създава своя бранд за мода и парфюми Azzaro, воден от убеждението, че животът е вечен празник и е важно да се наслаждаваме на всеки миг. Вдъхновен от максимата “Излезте на светло и изживейте живота си по-добре!”, той решава да се посвети на вълнуващите и непредсказуеми предизвикателства в света на блясъка и красотата. Първият парфюм с марка Azzaro е представен през 1975 година, а три години по-късно се появява и дебютното Azzaro ухание за мъже. Лансираните оттогава до днес аромати са десетки, но обединяващата линия между тях е жаждата да извлечем максимума, защото животът е кратък и шансът идва веднъж!

Първият мъжки парфюм на Azzaro - Pour Homme e популярен и до днес

Ароматът е харесван заради своя характер, който звучи едновременно актуално и непреходно. Уханната композиция на Azzaro Pour Homme е проектирана от Gerard Anthony и Richard Wirtz. В аромата са преплетени нотки лавандула, лимон, кимион, босилек, бергамот, клари сейдж, ирис и звездовиден анасон, ветивер, сандалово дърво, пачули, кедър, плодове от хвойна и кардамон, дъбов мъх, кожа, кехлибар, мускус и боб Тонка. През годините са лансирани поредица от ухания, обединени от линията Azzaro Pour Homme - Azzaro Pour Homme Intense, Azzaro Pour Homme L'Eau, Azzaro Pour Homme Ginger Lover, Azzaro Pour Homme Cologne Intense, Azzaro Pour Homme Elixir, Azzaro Pour Homme Wild Mint, Azzaro Pour Homme Night Time, Azzaro Pour Homme Amber Fever, Azzaro Pour Homme Hot Pepper, Azzaro Pour Homme Naughty Leather и др.

Chrome е абсолютният бестселър на Azzaro, вдъхновен от свежия полъх на Средиземноморието

Като дете, създателят на Azzaro, Лорис Азаро обичал да се любува на сребристото и магнетично сияние на Средиземноморието. Още тогава той си мечтае един ден да представи парфюм, който да носи на хора по целия свят тази магия. Вдъхновен от бляновете за свободен полет на духа, през 1996 година се ражда Azzaro Chrome. И до днес това е най-търсеният мъжки парфюм на бранда. Уханието е преплело в едно искряща слънчева светлина и безкрайното лазурно синьо на морето, което се слива с нежното докосване на небето. Ентусиазмът, с който е приет мъжкият Azzaro Chrome в много страни по света, предизвиква лансирането на още вариации на енигматичния свеж и морски аромат. Харесвани са също Azzaro Chrome Extreme, Azzaro Chrome Aqua, Azzaro Chrome Intense, Azzaro Chrome Parfum, Azzaro Chrome Summer и др.

С живота и творчеството си Лорис Азаро вдъхновява: Преследвайте мечтите си!

Роденият в Тунис италианец Лорис Азаро е въплъщение на максимата, че светът е пъстър и трябва да се борим и да отстояваме своето място под слънцето. Всяко от творенията на Azzaro, както в модата, така и в уханния бранш, призовава - обърнете прожекторите към себе си и се наслаждавайте на блясъка!

Вирни се горе