Мъжки кецове - Вечни обувки, които си отиват с всичко

Мъжки кецове - Вечни обувки, които си отиват с всичко

За разлика от жените, които се нуждаят от чифт обувки за всяка рокля, мъжете имат нужда само от точните мъжки кецове, които си отиват с всичко! Независимо дали ежедневен дрескод, летен аутфит или елегантна визия с костюм, кецовете са тази част от мъжкия гардероб, която присъства във всеки стил през всеки сезон. Всеки мъж трябва да знае кой е точният модел за всяка визия и повод. В тази статия ще Ви издадем тайната как да комбинирате мъжки кецове, за да изглеждате стилно.

Мъжки кецове – когато удобството среща стила

Мъжките кецове са идеалната комбинация от удобство и стил и именно това е причината да са неразделна част от ежедневния гардероб на съвременния мъж. Ако преди десетилетия имаше само два вида мъжки обувки – спортни и елегантни, то днес кецовете са се развили до такава степен, че „Удобното е новото Модерно“. Заради комфорта, който предлагат, печелят приемане на работното място, и постепенно засенчват традиционните бизнес обувки. Тази еволюция доведе до голямото разнообразие от различни стилове мъжки кецове и маратонки. Всички видове можете да разгледате в онлайн и физическите магазини на CCC, където ще откриете богат избор и професионална консултация.

Кои мъжки кецове Ви подхождат?

Вечни класики или нови модели, наложени от модните тенденции? Спортно-елегантни мъжки кецове или маратонки за бягане? Отговорът е само един! Носете обувки, които подхождат на Вашия собствен стил. Новите модели стават все по-цветни, по-екстравагантни, но класиките никога не излизат от мода. Не забравяйте, че правилното комбиниране прави визията Ви стилна, не само избора на последен модел. Друг важен фактор, за да изглеждате добре, е да пазите кецовете си чисти и поддържани. Изразът „По обувките посрещат“ важи с пълна сила в случая.

Как да комбинирате мъжки кецове в офиса?

В последните години стереотипите в модата за офиса се разчупиха и кецовете станаха централен елемент от модерното офис облекло, особено при мъжете. Не всеки чифт мъжки кецове обаче може да се комбинира с елегантен костюм. Търсейки последните модни тенденции може да попаднете на визия от сив костюм с искрящи спортни маратонки за бягане, но за да се придържате към стилната визия, заложете на класически прилепнали кожени кецове. Бели кецове комбинирайте с чинос панталони, а за по елегантен вид заложете на черни спортни обувки от велур или естествена кожа.

Как да носите високи мъжки кецове?

Една от последните модни тенденции при мъжките обувки са високите кецове, или още наричани High Top. Марки като Converse, Vans, Nike, G-Star предлагат унисекс модели от кожа или велур и са предпочитани, заради тяхната способност да се комбинират с всичко. Ако сте в търсене на вечните мъжки обувки, които да комбинирате с всеки стил и за всеки повод, то изберете високи кецове. Основното правило при тези обувки е да не бъдат покрити от панталона.

  • За ежедневен стил най-подходящият аутфит е черни Chuck Taylors, вталени дънки и тениска.

  • През лятото съчетайте високи мъжки кецове с овърсайз тениска и къси панталони.

  • За елегантен стил комбинирайте високи кецове от висококачествена кожа с чино панталон и втален блейзър.

Как да носите мъжки кецове в ретро стил?

Типично за модата, тенденциите се повтарят през годините и ретрото винаги е на мода! Почитателите на по-спортен стил със сигурност са възхитени от актуалните ретро мъжки кецове. Комбинирайте цветни модели с изчистени светли дънки или широки карго панталони. По-смелите от Вас могат да комбинират мъжки кецове в ретро стил в офиса с елегантен панталон и спортен суитшърт.

Вирни се горе