Мъжка кожена чанта - Класика за елегантен мъж

Мъжка кожена чанта - Класика за елегантен мъж

Кожената мъжка чанта е може би най-класическия мъжки аксесоар. Позната от може би столетия, тя е верен приятел в извършване на много ежедневни дейности. Нещо повече - някои професии се олицетворяват именно с кожената чанта. Нима можем да си представим пощальон без преметнатата през рамо чанта от кафяв телешки бокс. А знаете ли колко много лекари използват кожена чанта, за своите домашни визитации. Достатъчно е само да кажем, че това е неизменен атрибут за пътуване, бизнес и удоволствие. Стилният мъж не може да няма в гардероба си поне няколко различни типове кожени чанти. Заради тяхното излъчване на стил и класа. Също както при самия джентълмен.

Видове мъжки кожени чанти

1. Бизнес кожени чанти

Това са класическите оръжия за мъже, които имат официална работа, дрескод за бизнес мъже, които искат да изглеждат стилно. Работните чанти са достатъчно представителни, класически, от старата школа. Въпреки че основната им функция е по-скоро тривиална, а не презентационна, те са достатъчно стилни, за да са украшение на ежедневния ви стил.

2. Ежедневни кожени чанти

Както подсказва името им, това са модели, с които ходим ежедневно на работа или по срещи. Могат да бъдат от чанти за лаптоп, до модерни кожени мъжки раници. Във всяка разновидност обаче ,можем да заложим на излъчването, което има кожата, за да привлечем вниманието. Обувки, колан и чанта през рамото - кожата се вписва перфектно в аутфита на съвременния градски мъж. Независимо от неговия статус или възраст

3. Спортни/фитнес кожени чанти

Фитнесът е ежедневие за стилния градски мъж. Той отделя поне десетина часа в поддръжка на своя тонус и затова има нужда се чувства добре дори напът за тренировка. Спортни сакове обикновено са от модерни дишащи материи, които не пропускат влага или миризми. Ако предпочетете обаче здравината на кожата, ще можете спокойно да излезете на разходка след фитнеса без да се притеснявате от екипа си.

4. Портфейли, карт холдъри и чанти за лаптопи

Когато става въпрос за стил, дяволът е в детайлите. Портфейлът говори повече за мъжа, отколкото неговият костюм, така че инвестирането в тези малки аксесоари е знак за добър вкус и допълнителна грижа. Наистина има нещо толкова готино и изискано в човек, който е разбрал тези неща, а и има вкус и личен стил, които се превръщат в неговите невероятни аксесоари и мода.

Ако вече имате желание да добавите към своето излъчване индивидуален стил мъжки кожени чанти, ето най-доброто място за вас - ССС. През сайта или на място в някой от магазините на марката, винаги ще намерите висококачествени предложения за вас или за подарък. Не пропускайте да добавите стил към гардероба си.

Предимствата на кожената чанта

Издръжливост

Кожата е изключително издръжлив материал, особено ако е с високо качество. Пълнозърнестата кожа е най-надеждна и издържа с години, ако се поддържа по правилния начин. Раниците от кожа например са здрави и могат да устоят голямо натоварване. Мъжките кожени чанти се ползват за носене на инструменти и техника, което е показателно за отлините им качества

Множество опции за дизайн

Повечето хора смятат, че кожените чанти се предлагат само в черни или кафяви цветове. Други пък са убедени, че няма достатъчно налични дизайни в кожените чанти. Всъщност това не е вярно -те се предлагат в различни цветове. Ако разгледате сайта на ССС, ще намерите много различни и атрактивни дизайни на кожени чанти, които ще ви изненадат.

Друго схващане за кожените чанти е, че са тежки. Ако купувате висококачествени кожени чанти обаче, те ще бъдат по-леки от платнените и найлоновите раници. Причината за това е процесът на дъбене, през който преминава кожен материал.

Водоустойчивост

Кожата е водоустойчива. Кожата има свойството да отблъсква водата. Ето защо водните капчици не се задържат върху чантата. Освен това, коженият материал е устойчив на топлина и предметите вътре няма да бъдат засегнати през лятото.

Вирни се горе