Мъж от Смолян е една от жертвите на потопа в Царево

Мъж от Смолян е една от жертвите на потопа в Царево

Ден на траур е обявен в община Царево в памет на жертвите от вчерашните наводнения

"Самоличността на загиналия мъж е установена. Той е извършвал е строително-монтажни дейности на къщата на двете жени, които се издирват. Мъжът е Ангел Паров на 61 години от Смолян, живеел е в Несебър". Това съобщи директорът на ОДМВР-Бургас ст. ком. Емил Павлов.

Преди ден бе съобщено официално, че двама души за загинали, а трима се издирват. Сега от кризисния щаб уточниха, че е открито само едно тяло, но загиналите са поне двама.

"При обхождането колегите са установили труп на жена, но поради силното вълнение той е бил завлечен обратно в морето. Сигналът за издирвани лица е един - за двете жени. Едната е на 54 г., другата - на 30, и са от Царево. Трупът на жена в морето не е идентифициран - дали става въпрос за една от двете жени, не мога да кажа. Колегите с катера я издирват", каза директорът на ОДМВР-Бургас ст. ком. Емил Павлов.

Той обясни, че самоличността на загиналия мъж е установена. Той е извършвал е строително-монтажни дейности на къщата на двете жени, които се издирват. Мъжът е на 61 години и е от Смолян, живеел е в Несебър.

Вирни се горе