Марин Захариев, ГЕРБ: За г-н Камбарев явно частната собственост не е неприкосновена

Марин Захариев, ГЕРБ: За г-н Камбарев явно частната собственост не е неприкосновена

Не стига, че явно от 2014-2015 насам са спали дълбок сън, но в настоящата 2023 година от „Продължаваме промяната“ творят скандали с новите си приумици.

През 2015 г., като част от проект „Зелена и достъпна градска среда“, община Смолян обнови напълно района около болницата, който беше една от язвите в града. Беше изграден нов паркинг и детска площадка, беше направен пряк достъп към бул. „България“, беше облагородено цялото пространство, което към момента е функционално и приветливо както за болни и персонал, така и за живущите в близкия квартал Нов център.

Днес кандидатът за кмет на Смолян г-н Михал Камбарев блесна с пъстър проект за пространството около болницата, който е направо шеметен. На практика част от него би дублирал вече изградената инфраструктура. Отделно от това не става ясно с какви средства ще се изпълнява и дали паркингът ще е платен. Само една чудесна картинка.

Но е заявил, че ще прави зелени площи и парк, паркинг за 150 автомобила и забележете - директна връзка с бул. “България” (каквото вече има).

И накрая шедьовърът. Огромната част от предвижданията в неговия проект попадат в частен имот. Интересно дали кандидат-кметът възнамерява да наруши Конституцията, където частната собственост е неприкосновена!?

И не само, че не става ясно с какви средства ще реализират идеята и дали ще предвидят такива за купуване на имот. Собственикът на въпросния частен имот от 3591 кв. м заяви, че не е информиран и изразява недоумение как някой може да ползва имота му в предизборна кампания без елементарна проверка и търсене на информация.

Това наистина е работа на аматьори.

bolnica

izgled

dvete

skica

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Пресцентър ПП ГЕРБ

Вирни се горе