Мадона разказа за ориентирането си към Кабала

Мадона разказа за ориентирането си към Кабала

Кралицата на попмузиката Мадона разказа как е търсила духовното и се е ориентирала към мистичната традиция Кабала в статия в днешния брой на в. “Йедиот ахронот”, съобщи Франс прес.

Певицата планира свое турне в Израел през септември. Мадона довери, че имала чувството, че в живота й нещо липсва, макар че е на върха на кариерата си, пътува из целия свят и изнася концерти пред пълни стадиони.

Преди 13 години бях бременна с дъщеря си и си дадох сметка, че през целия си живот съм мислила единствено за себе си, а сега изведнъж бях отговорна за друго същество, каза тя пред вестника.

Бях отгледана в традицията на католицизма, баща ми беше много набожен. Аз обаче не намирах отговори на някои въпроси за смисъла на живота, не разбирах и защо хора страдат, допълни певицата.

Търсенето на духовното я накарало да изучава йога, будизма, таоизма, санскрит, гностика и накрая Кабала, която според нея отговорила на нейните екзистенциални въпроси.

Мадона прие еврейското име Естер през 2004 г. , когато няколко дни изучаваше Кабала в Израел.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че видеото за новия сингъл “Celebration” на Мадона е станало семеен въпрос, след като дъщерята й Лурдес ще вземе участие в него.

12-годишната дъщеря на Материалното момиче ще се снима в късометражната лента. Снимките започнаха в Милано по-рано тази година. Режисьор е Йонас Акерлунд.

Лурдес – детето на Мадона от връзката й с личния й треньор Карлос Леон, заяви, че отчаяно иска да стане актриса. Тя бе свързвана с роля във филм от поредицата за Хари Потър през 2007 г. “Celebration” е един от трите нови сингъла в албума с най-големите хитове на Мадона. БТА

Вирни се горе