Любимият магазин за подаръци на хиляди хора – PODOBRO.COM с празнични оферти за Свети Валентин

Любимият магазин за подаръци на хиляди хора – PODOBRO.COM с празнични оферти за Свети Валентин

Любимият магазин за подаръци на хиляди – PODOBRO.COM с празнични намаления оригинални подаръци за 14-ти февруари

Магазин за подаръци PODOBRO.COM изненада своите клиенти с много празнични оферти за Свети Валентин. По случай 13-годишнината на магазина те са приготвили и доста изненади през годината за своите клиенти, както и много нови интересни, забавни и оригинални подаръци за всеки повод. Една от изненадите е специалната отстъпка от -10% за читателите на Smolyannews.com. Тя е валидна до края на година при поръчка в онлайн магазина PODOBRO.COM. Необходимо е да въведете код за отстъпка: Smolyan10 , за да получите отстъпката. Всички поръчани през сайта продукти може да получите и на адрес Варна, ул. Ген. Столипин 7, което е удобство за варненци и гостите на градът.

През 13-те години откакто е открит магазинът той се превърна е емблематичен за много много хора с оригиналните си и нестандартни идеи за подаръци за всякаква възраст, пол, вкус и поводи.

Във връзка с наближаващия празник Свети Валентин се допитахме до тях за информация какво най-често купуват хората за този сравнително нов за нас празник, който навлезе с изключително бързи темпове през последните години. Тази година хит са персонализираните подаръци ни споделиха служители на магазина. Най-често купувани са оригиналните и неповторими чаши със собствен дизайн на фирмата на които може да се сложи името на човека за когото ще бъде подаръка. Въпреки COVID кризата не липсва интерес към подаръци за Свети Валентин, които остават едни от най-търсените през годината, казват още служителите. По-надолу сме направили кратък списък с най-предпочитаните подаръци за Свети Валентин

Ето и някои от най-интересните предложения романтични подаръци:

Идея №1 за подарък за Свети Валентин

Чаши за влюбени със сърца и любовно послание или пък двойка чаши за всекиго по една от която да пиете заедно или поотделно любимите си напитки. Някои от чашите се предлагат с избор на име и посление, т.е. може да я персонализирате и да направите подаръка още по-личен и запомнящ се. Може да изберете и от голямото разнообразие на предварително подготвени дизайни, които няма да намерите другаде, тъй като са фирмена разработка. Чашата за кафе/чай с любовно послание е, както практичен, така и красив подарък за Свети Валентин.

  • Чаши за Свети Валентин

  • Чаши за Свети Валентин подарък за 14-ти февруари

Идея №2 за подарък за Свети Валентин

Alernative text

  • Възглавничка за Свети Валентин

  • Подарък възглавничка за Свети Валентин

Втората идея е за любовна възглавничка във формата на сърце. Това е един от най-често подаряваните подаръци за Свети Валентин през годините. Кой не би искал да получи мека възглавничка във формата на сърце от своя любим/а? С този подарък определено няма сбъркате, ако решите да заложите на сигурно с изборът на подарък за 14-ти февруари.

Идея №3 за подарък за Свети Валентин

Alternative ext

  • Подаръчен комплект

  • Подаръчна кутия със чаша и плюшена играчка

Подаръчен комплект от няколко различни неща, които да комбинирате по ваш избор според вкуса на половинката Ви. В този случай може да впрегнете въображението си максимално и да сътворите един наистина незабравим и много личен подарък за любимия Ви човек.

Това бяха нашите 3 избора за оригинален подарък за 14-ти февруари.

Надяваме се да са Ви харесали подбраните от нас предложения за подаръци за Свети Валентин съвместно с магазин за подаръци PODOBRO.COM. Ако все още не сте посетили този интересен магазин, то не е късно. Там ще Ви посрещнат винаги любезни и усмихнити служители, готови да Ви помогнат в трудния избор на подарък, а и няма да им е особено трудно при големият набор от забавни и закачливи предложения с които разполагат.

Ако пък на Вас са Ви хрумнали по-добри идеи за подаръци ще се радваме да ги споделите с нас и другите читатели като напишете в коментар вашите предложения и отзиви от магазин за подаръци PODOBRO.COM.

Още идеи за подаръци може намерите и в специализираният сайт подаръци.net

Вирни се горе