Лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“ в Община Златоград

Лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“ в Община Златоград

Провеждане на XVI Лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“ в Община #Златоград

В периода 08 - 17 август 2022 г., Община Златоград отново ще бъде домакин и партньор в провеждането на XVI Международна лятна академия за изкуство и млади таланти „Огънят на Орфей“.

Академията дава шанс за обучение, изява и творческо общуване на талантливи деца и възрастни.

Предвижда се Лятната академия да създаде няколко творчески класове: литературно творчество, театър, изобразително изкуство, пиано и китара. Преподавателите в творческите и майсторски класове са известни изпълнители, творци и педагози, участващи активно в културния живот на България и Европа.

За участие в творческите класове се заплаща такса за участие, като организаторите са предвидили намаление за участниците от Златоград:

Такса за дете – 60 лв.;

Такса за родител, който участва съвместно с дете – 60 лв.;

Такса за пълнолетни лица – 80 лв.

При интерес за включване в творческите класове на Лятната академия, заявка за участие може да се подаде на имейла на Академията - email: oganiatnaorfei@abv.bg или да се свържете с Евгения Тагарева на тел: 0896 496 734, част от екипа на Фондация „Огънят на Орфей“.

Повече информация за възможностите, които предлага Академията, може да намерите на нейната интернет страница - www.akademia-orfei.com

Вирни се горе