ЛИЛИ ИВАНОВА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПИЛОН „РОЖЕН“

 ЛИЛИ ИВАНОВА С ГОЛЯМ КОНЦЕРТ  НА ОТКРИВАНЕТО НА ПИЛОН „РОЖЕН“

Примата на българската естрада, неповторимата Лили Иванова подкрепи каузата за изграждане на новия Паметник на обединението – Пилон „Рожен“. Голямата и обичана от поколения наши сънародници звезда ще изнесе голям концерт на церемонията по откриване на най-високото българско знаме.

Легендарната музикална звезда ще излезе на специално изградена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., за да изпълни най-големите си хитове и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.

На церемонията по откриването на Пилон Рожен очакваме между 70 000 и 100 000 души.

Най-голямата българска музикална звезда се присъедини към всички българи у нас и по света, които подкрепят създаването на монумент на българското знаме, защото, както казват професионалисти от екипа й: „За нея единствено бъдещето е от значение!“.

Певицата, която милиони нейни почитатели свързват с „Щурче“, „Панаири“, „Този свят е жена“, „Ветрове“, „Присъда“ и още нови и нови нейни брилянтни творчески изяви, ще дари присъстващите на Рожен с невероятните си изпълнения на живо за първи път на професионална сцена на поляна, изградена специално за уникалното патриотично събитие.

111-метровият пилон на Роженските поляни в Родопите ще извиси българското знаме на рекордна световна надморска височина от 1430 м. В основата ще има капсула на времето с послания към следващите поколения.

Проектът е на Фондация „Наследство в бъдещето“ и за реализирането му се набират дарения от българи в страната и чужбина. Родолюбивата инициативата е под патронажа на президента на Република България Румен Радев.

Пълна информация за Национална дарителска кампания „България заслужва!“ може да се намери на www.pilon.rozhen.bg, като през сайта може да се направи и дарение за каузата. Набраните средства, както и дарителите – физически и юридически лица, се публикуват ежеседмично.

Вирни се горе