Шест запалени комина гасиха огнеборците през почивните дни

Шест запалени комина гасиха огнеборците през почивните дни

Сигнал за запален комин на блок на ул. „Хаджи Христо Попгеоргиев“ в гр. Смолян, е получен на 06 януари в 20:15 часа. При пожара са установени опушени стени около 40 кв.м. и 5 бр. напукани комини тела. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Смолян.

Сигнал за запален комин на хотел на ул. „Гео Милев“ в гр. Доспат, е получен на 06 януари в 18:10 часа. При пожара няма пострадали хора и не са нанесени материални щети. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Доспат.

Сигнал за запален комин на къща на ул. „Стефан Стамболов“ в с. Баните, е получен на 06 януари в 17:05 часа. При пожара няма пострадали хора и не са нанесени материални щети. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Баните.

Сигнал за запален комин на къща в с. Вишнево, е получен на 07 януари в 09:14 часа. При пожара няма пострадали хора и не са нанесени материални щети. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Баните.

Сигнал за запален комин на къща в с. Грохотно, е получен на 07 януари в 10:08 часа. При пожара няма пострадали хора и не са нанесени материални щети. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Девин.

Сигнал за запален комин на къща на ул. „Здравец“ в гр. Доспат, е получен на 08 януари в 13:00 часа. При пожара няма пострадали хора и не са нанесени материални щети. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Доспат.

Сигнал за възникнал пожар в сухи треви в с. Баните, местност „Черешките“ е получен на 08 януари в 18:10 часа. При пожара няма унищожено. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Спасена е 20 дка смесена гора. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН – Баните.

Вирни се горе