Латино кралете Торино, Пашата и известният влогър BALLAN завладяха Смолянската публика

Латино кралете Торино, Пашата и известният влогър BALLAN завладяха Смолянската публика

Латино кралете Торино, Пашата и известният изпълнител, влогър и инфлуенсър Ballan завлядяха смолянската публика на концерта тази вечер на площад „България“ /Амфитеатър/. Концертът откри зам.-кметът Марин Захариев, който поздрави младежите и популярните изпълнители. Ballan поднесе изненади на феновете си. Бяха раздадени и награди. Популярният изпълнител ги призова да бъдат внимателни в интернет пространството.

Събитието се организира и като част от дейностите на проект ,,+CityxChange“, финансиран по програма Хоризонт 2020 и подготовката на Визия за #Смолян 2050.

Неговото мото бе „Визия за Смолян през очите на младежите“. Имаше интерактивни уъркшопи, открита лаборатория за градско развитие „Моят глас има значение“, която очакваше младите хора на Смолян с иновативни идеи с кауза за бъдещето на града. Работилници във връзка с Европейската година на младежта 2022 с цел развитие на политиките за младежта на локално ниво, както и представяне на визията на смолянските младежи за развитието на град Смолян пред местната власт.

Вирни се горе