Креативни идеи за редизайн и декориране на бебешка количка

 Креативни идеи за редизайн и декориране на бебешка количка

Сред най-различните стоки за децата, определено има такива, които могат да бъдат определени, като от първостепенно значение за отглеждането на всеки малчуган. Бебешката количка е една от приоритетните вещи в динамичното ежедневие на родителите. Затова мобилността на детето е важна, за да може то да е неотлъчно с мама и татко на разходка, в магазина, на почивка и т.н.

Типове колички

Триколки, комбинирани колички 3 в 1 и 2 в 1; колички с четири колела; за близнаци и според сезона са сред най-разпространените деления на видове артикули в търговската мрежа, независимо дали се предлагат на бройка или като [https://kidso.bg/bebeta/bebeshki-kolichki/][��ебешки колички на едро] . Основно за комбинираните модели е, че те са модулни, т.е. състоят се от няколко основни части. В масовия случай това са кошче и столче за автомобил, за да може бебето да се пренася безпроблемно от едно място на друго. Затова този тип колички се определят за многофункционални, още повече ако са предназначени за всесезонна употреба.

Триколките се характеризират с маневреност, лесно и бързо прибиране. Отличават се с модерен дизайн и с практичност, тъй като не заемат много място и са удобни за транспортиране в багажника на колата. За разлика от тях, класическият вариант е на количките с четири колела. Предимствата им са стабилност и комфорт. В последните години най-голямо разнообразие бележат аксесоарите, които стават още по-оригинални и пъстри. В тази категория влизат чадърчетата към количките, сенниците, комарниците, дъждобраните, различните играчки, чанти, несесери, подвижни багажници.

Аксесоари, играчки и пособия

Колкото й красива и стилна да е една количка, с времето винаги изниква въпросът как да я освежим и да й придадем по-шик вид. Креативността за редизайн и декориране на бебешкото превозно средство са въпрос на умения и предпочитания. Всеки обаче бързо и лесно може да предаде нов облик с помощта на разнообразието от аксесоари, които се предлагат в магазините. Едно ново чадърче, сенник или цветна органайзер-чанта винаги са добра идея. Пък и всеки артикул разполага със своята функционалност и допринася за по-голяма практичност и удобство. Дори само едно пъстро и меко одеяло веднага ще освежи количката. Нуждите от аксесоари са различни. Никога и на никого не е излишна поставка за шише, шарен набор от играчки или термочувалче за зимата. Сред най-търсените подобни стоки са дъждобраните и сенниците, които пазят мъника от неприятните атмосферни условия. Ако бебешката количка не е снабдена със сенник, това е добра идея за аксесоар, който ще бъде необходими и през лятото, и през зимата за удобството на бебето. Целта е да предпази деликатната детска кожа от директната слънчева светлина. Играчките са задължителен елемент и най-бърз начин за редизайн. Достатъчно е да смените наличните с нови или да ги попълните. Те се грижат за спокойствието и забавлението на мъника. Понякога родителите се налага да пазаруват и да проведат някоя среща, докато са с количката. Бебето не спи постоянно и когато е необходимо да се занимава, цветните, светещи и дрънкащи залъгалки ще ангажират вниманието на малкото съкровище.

С повече сръчност и идейност количката може да придобие 3D дизайн. Достатъчно е на капака да се прикрепят весели елементи. Другата необходима вещ, която позволява многообразие от цветове, форми и декорация е чантата. Функцията й е да побира най-необходимите неща за детето по време на разходка – памперси, кърпички, храна, дрешки, играчки и др. Съвременните органайзери са разделени на много отделения, за да са удобни и практични за използване. Веселият им дизайн внася много настроение и допълнителен шик на всяка количка. Те може да са цветово съчетани с останалите основни акасесоари, които ежедневно се използват за излизане навън с бебето.

За да реновирате една количка първо е необходимо да разполагате с такава. Изборът й е по-лесен и бърз, ако се доверите на наличните артикули в магазините на Kidso.

Снимки: Kidso

Вирни се горе