Краен резултат на "Родопа" - "Черноморец 1919" 1:2

Краен резултат на "Родопа" - "Черноморец 1919" 1:2

Краен резултат на “Родопа” – “Черноморец 1919” 1:2

0:1 Мирослав Радев 7'

0:2 Милен Тонев 32'

1:2 Иван Ангелов 57'

Вирни се горе