Костадин Костадинов се срещна с Н.Пр г-жа Дай Цинли - извънреден и пълномощен посланик на Китай

Костадин Костадинов се срещна с Н.Пр г-жа Дай Цинли -  извънреден и пълномощен  посланик на Китай

"Вчера проведохме среща с извънредния и пълномощен посланик на Китай, Н.ПР. г-жа Дай Цинли. Разговорът се състоя в централата на "Възраждане" в София. От наша страна заедно с мен бяха Цончо Ганев, зам.-председател на "Възраждане" и Народното събрание, Станислав Стоянов, водач на листата ни за евродепутати, и Петър Волгин, втори в листата ни за евродепутати. Г-жа Дай беше придружена от г-жа Уан Мин, доскорошна временно управляваща посолството на КНР в София.

В разговорите ние за пореден път наблегнахме на изключителната полза, която нашата страна би имала от активното си включване в най-големия световен икономически, инфраструктурен и инвестиционен проект "Един пояс, един път", създаден по инициатива на Китай. За нас китайският икономически модел показва огромни преимущества пред другите модели и считаме, че взаимоизгодното всестранно сътрудничество с КНР представлява сериозна алтернатива пред сегашния колониален модел на източване на българската икономика от страна на нашите т.нар. партньори и "съюзници".

Чест за нас представлява и фактът, че новината за нашата среща е отразена в официалния комуникационен канал на Китай. "Възраждане" ще възстанови престижа на нашата страна в чужбина и ще работи неуморно за постигане на крайната ни цел - България да бъде отново свободна и независима държава!", коментира Костадинов пред журналисти след срещата.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе