Комисар Костадин Бундов е новият заместник-директор на ОДМВР-Смолян

Комисар Костадин Бундов е новият заместник-директор на ОДМВР-Смолян

Комисар Костадин Бундов е новият заместник-директор на ОДМВР-Смолян, а досегашният му пост - началник на Районно управление -Смолян се поема от главен инспектор Иван Мечкарски.

Със заповед на министъра на вътрешните работи комисар Костадин Бундов е временно преназначен за заместник-директор и началник на отдел „Криминална полиция“ при Областна дирекция на МВР – Смолян.

bunt

Костадин Бундов е роден през 1974 г. в гр. Смолян. В системата на МВР постъпва през 2000 г., като е заемал длъжностите - разузнавач в сектор „Борба с организираната престъпност“ и началник на сектор „Криминална полиция“ в Районно управление-Чепеларе. От 2014 г. до момента бе началник на Районно управление – Смолян. Настоящият му пост се поема от гл. инспектор Иван Мечкарски, който със заповед на министъра на вътрешните работи от 15.06.2022 г. временно е преназначен на длъжността.

Иван Мечкарски е роден през 1970 г. в гр. Мадан. В системата на МВР постъпва през 1999 г., преминавайки през различни нива в йерархичната структура на министерството. От 2014 г. е на ръководна длъжност – началник група „Териториална полиция“ в Районно управление-Смолян, която ръководи до назначаването му на настоящата длъжност.

Вирни се горе