Комедията "Лъжата" на сцената на Родопския драматичен театър - Смолян

Комедията "Лъжата" на сцената на Родопския драматичен театър - Смолян

На 15 декември от 19ч. в РДТ "Николай Хайтов" ще бъде представена комедията "Лъжата" - комедията с която актрисата и съвременен драматург Анна Петрова печели наградата "Златен кукерикон 2021" за най-добра женска роля. Тази година Анна отново е номинирана за наградата за участието си в комедията "Хайде да правим секс" от Валентин Красногоров. Петрова се е снимала в множество филми, гласът й озвучава редица сериали. Нейни пиеси, особено адаптации на мюзикъли и авторски комедии се играят на почти всички големи сцени в страната. След завършването си в НАТФИЗ актрисата работи и на сцената на Смолянският театър. Освен нея в комедията участват и актьорите Божидар Георгиев, Атанас Атанасов, Адриана Кънчева, Петър Мастагарков и Русалина Майноловска.

Героите в комедията "Лъжата" попадат във верига от смешни ситуации. Те непрекъснато се надлъгват и надиграват. Довеждат се до състояния, в които не помнят какво са излъгали, нито кой какво е казал и на кого.

За всички, които желаят да я посетят билети се продават на Касата на Здравец : бул. "България" 32 (в партера на бл. 26 до Здравец)

Телефон за резервации и информация :0879697207

Вирни се горе